KOULUTUSTARJONTA

Pitkäaikainen orjuus
Pitkäaikainen orjuus

Ensisijaisesti etsimäni orja on pitkäaikainen palvelija joka palvoo Kuningatartaan ja on valmis tekemään kaikkensa miellyttääkseen omistajaansa. Allekirjoitamme orjasopimuksen, jonka kesto on puolesta vuodesta-toistaiseksi voimassa oleva. Esimerkin omaisesti tämä voisi sisältää: sovittu määrä tapaamisia (1-3 kk), etätehtäviä, viestittelyä, etäsessioita, kotiorjuutta, julkista nöyryyttämistä, yön yli sitomista, toisen orjan kanssa leikkimistä, Kuningattaren palvelijana olemista esim mökillä ym. Tästä on suoritettava kk korvaus verojen avulla Kuningattarelle. Jokainen orjuus on omanlainen, joten korvaus määräytyy sopimamme mukaan.  Tässä suhteessa haluan orjan oppivan kokoajan paremmaksi Kuningattaren toiveiden ja oikkujen tyydyttäjäksi. Mielelläni käyn näyttämässä koulutettua orjaani bdsm juhlissakin. Tämä koulutussuhde alkaa aina kahvittelutapaamisella ja tutustumisella.

Sessiot
Sessiot
Teen myös 45 min-6h sessioita:

Face-sitting, Edging, Ruined orgasm, Bastinado, Adult Baby, Mentaalinen alistaminen, Monipuolinen sitominen ja kahlitseminen,  Häkittäminen, Anaalileikit (tapit, strap-on, fistaus, venytys), Ihmiskoirat, Body worship (jalat, pylly, rinnat), Kaviaari, Täydellinen WC-orjuus,  Shampanja, Kultainen suihku, Kyrvän/pallien kidutus, Lävistäminen, Nännikidutus, Sissyily, Tallominen, Sounding, Tukahduttaminen, Sähkö,            Raha-orjuus (omalla suostumuksella, mutta tähän sinulla ei kuitenkaan ole varaa) tai bi-sessioita.

Hinnasto:

45 min 150€

1,5 h 250€

3-5h 500€Muut palvelut
Muut palvelut

Kaipaatteko parisuhteeseen uutta säpinää (voin opettaa sinut rankaisemaan puolisoasi tai alistaa teitä molempia yhtäaikaa).  Pystyn avaamaan teille ihanaa bdsm maailmaa ja sitä kautta pääsette nauttimaan toisistanne uudella tavalla. Voin  tehdä sessioiden lisäksi myös teille kevyempää tutustumista bdsm-välineistöön ja keskustelua parisuhteen seksuaalisuudesta.

Haluatko viikonloppuun/reissuun uutta säpinää. Kuningatar voi ehkä lähteä seuralaiseksesi viikonlopuksi/reissuun. Reissussa voin kouluttaa sinua hotellissa tai vaikka mennä yhdessä bdsm-bileisiin. Tämä sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Kauppa

Voit tilata minulta kaviaariani. shampanjaani tai likaisia alushousujani. Lähetän ne sinulle huomaamattomassa ulkopakkauksessa.