Orjien kertomaa

Olen kokenut orja, kokemuksia kertynyt yli kymmenen vuoden ajalta, joten munulle on kehittynyt näkökulmaa D/s suhteeseen. orja on saanut palvella Kuningatarta vajaan puolen vuoden ajan. En ole koskaan tavannut samanlaista upeaa kokonaisuutta, ihanaa sadistisuutta, mielikuvitusta, ymmärtäväisyyttä ja luotettavuutta. On ihanaa kuinka hän luonnostaa...

Kaviaaria 

Olin käynyt jo jokusen kerran Kuningatar Sandran luona saamassa koulutusta ja oppimassa nöyryytystä. Kuningatar oli ottanut myös puheeksi kaviaarin ja nauranut ääneen kun orjan muna oli aina tästä koventunut entisestään. Niinpä Kuningatar oli alkanut puhumaan, että orjasta alettaisiin kouluttamaan myös kakkahoroa. Kuningatar oli opettanut, että orjan pitää ymmärtää, että Kuningattaren kanssa on kallisarvoista, siihen pitää suhtautua kunnioituksella, palvoa ja arvostaa sitä. Kuningatar ei todellakaan tykkäisi sellaisesta, että ensiksi orja puhuu kakasta ja sitten tosi paikan tullen kakka ei maistukaan!
Siinä orja nyt oli kontillaan, alasti panta kaulassa Kuningatar Sandran dungeonissa ja kuuli lähestyvän Valtiatattaren saappaiden kopinan. orja ymmärsi, että ilman lupaa ei päätä saisi nostaa. Kuningatar asetti ison metallisen koirankupin orjan eteen ja huh se siinä oli paljon Kuningattaren kakkaa.. tuoksu tuli lähes heti orjan nenään, orjan hengitys tiivistyi, orja tajusi, että tästä ei enää peräännyttäisi. Kuningatar otti takaapäin orjan munan tiukkaan otteeseen ja kysyi määrätietoisesti miltä orjasta tuntuu? orja ei oikein osannut vastata muuta kuin, että orja on niin kiitollinen. Kuningatar hölläsi otettaan ja vastasi, että oikea vastaus ja konttaappa nyt nuuskuttelemaan herkkuasi.
orja konttasi kakkakupin ääreen ja haju tuntui uskomattoman vahvalta. Kupissa oli useampi aika löysä pökäle ihanaa Kuningattaren herkkua. Kuningatar katseli vierestä orja laittoi naamaansa yhä lähemmäs kuppia. Haju tuntui tunkevan joa puolelle. orjasta tämä ei enää tuntunut ihan niin hyvältä idealta ja samalla se tuntui niin oikealta alistua näinkin Kuningattarelle.
Kuningatar käski orjaa nuuskimaan oikein kunnolla kakkaa. orja päästeli pieniä äännähdyksiä kun se veti Kuningattaren kakan tuoksuja sisäänsä. Kuningatar otti raipan käteensä ja sivalsi sille jo aikaisemmasta hellää peppua jokusen kerran ja sanoi, että haluaa kuulla kakkaorjansa äänessä innokkuutta. orja teki kaikkensa nuuski ja hengitti huumaavaa Kuningattaren kakantuoksua nenäänsä. Kuningatar tuli orjansa viereen, tarkkaili orjaansa. Antoi ohjeita kuinka nenän tulisi olla vielä lähempänä Kuningattaren kakkaa. orja laittoi nenänsä niin lähelle, että se lähes koski kakkaa.
orjan nuuskittua aikansa Kuningatar kysyi orjalta, että eikai nyt pelkkä nuuskiminen riitä tuollaiselle kakkahorolle? Haluuhan orja näyttää kuinka se palvoo Kuningattaren kakkaa? orja ei tiennyt mitä vastata mutta Kuningatar vastasi orjan puolesta, että nyt olisi aika vähän nuolla ihanaa Kuningattaren kakkaa. orja empi hieman ja Kuningatar otti kontillaan olevaa orjaansa taas takaapäin munasta ja kiveksistä kiinni ja kehoitti uudelleen. Nyt orja varovasti empien nuolaisi löysää kakkaa. Kuningatar tuli ihan lähelle katsomaan. Varmistamaan, että orja nuolee riittävän innokkaasti. orjan muna seisoi kuin kivi. Kuningatar ohjasi orjaansa. Ohjasi orjaa mistä kohtaa piti nuolla, kuinka kieltä piti pitää ulkona, kuinka kasvoilla tuli olla onnellinen hymy kun sai Kuningattaren kakkaa.
Kakka ei maistunut ihan niin voimakkaalle kuin orja oli aikaisemmin kuvitellut tai sitten orja ei vaan pystynyt kiihotukseltaan edes maistamaan mitään kunnolla. Kuningatar runkkaili orjaansa samalla kun orja nuoli Kuningattaren kakkaa. orjasta näki, että orja oli todella lähellä tulemista. Kuningatar kysyi, että haluaisiko orja jo tulla? orja nyökkäili innokkaasti ja Kuningatar nauroi siihen ja sanoi, että onko orja nyt omasta mielestään ollut jo hyvä kakkaorja pikkasen nuollut Kuningattaren herkkuja ja siinä kaikki. Kuningatar ohjasi orjaa ja näytti yhtä isoa pokälettä ja käski orjaa ottamaan nyt siitä oikein ison haukun suuhunsa.
orja empi mutta Kuningatar puristi taas orjan munaa ja orja totteli varovaisesti empien. Puraisi pökälettä ja otti ison palan kakkaa suuhunsa. Kuningatar kielsi, että orja ei saisi niellä vaan orjan tulisi nyt nauttia kunnolla mauista. Oikein maiskuttaa Kuningattaren kakkaa. Kuningatar käski orjansa kontata ison peilin eteen polvilleen, ottamaan munansa käteen ja runkkaamaan sitä. Samalla orjan tuli katsella itseään peilistä ja maiskuttamaan suu auki niin että orja itsekin näkee kakan omassa suussaan. Kuningatar tuli ihan orjan viereen, kielsi orjaa vielä nielemästä, silitteli orjan poskea, kehui millainen hyvä kakkaorja tästä oli tullut. orja runkutteli munaansa samalla ja maiskutteli kakkaa, katseli itseään peilistä. Näki kuinka kakkaa oli joka puolella, hampaissa, hampaiden väleissä, maku tuntui joka paikassa, orja oli niin lähellä tulemista mutta ei tietenkään tullut ilman Kuningattaren lupaa. Lopulta Kuningatar sanoin, että nyt kunhan suu on tyhjä orja saa laueta. orja alkoi työskentelemään ja keskittymään siihen ettei yökkäsi samalla kun nieli Kuningattaren kakkaa. Kuningatar jatkoi vielä, että jatkossa syödään koko kuppi tyhjäksi eikö niin kakkahoro? Tämä oli liikaa ja orja ruiski spermansa joka puolelle. Iso kokovartalopeili kuoruttui spermalla...

Paras kokemani ensisessio Kuningattaren kanssa

Upea ja ainutlaatuinen Kuningatar

Ihanan muodokas Kuningatar, muodot siellä missä naisella pitääkin