Tietoa minusta

Voit ostaa ja/tai tilata sinulle räätälöityjä JALKAkuviani osoitteesta app.feetfinder.com nimellä QueenSandra

Voit myös katsoa videoita sessioistani ja kuvia minusta Only Fans sivustoiltani alla olevan linkin kautta  

https://onlyfans.com/u131735707

KUKA OLEN
KUKA OLEN

Olen rehevä ja upea Suomalainen perheellinen 46-vuotias nainen. Olen löytänyt kutsumukseni dominoinnista ja orjuuttamisesta. Teen tätä puhtaasti rakkaudesta tähän ja minunlaista Dominaa ei helpolla löydy. Nautin kaikesta tästä ja tämä on luonteeni omaista tekemistä. Rakastan oikeastaan kaikenlaista nöyryyttämistä ja alistamista.  Voin ottaa mielelläni orjan kotiapulaiseksi viikonlopuksi mökillemme palvelemaan tai vain tavata koulutustilassani. Tämä perustuu kemiaan välillämme, joten Kuningatar valikoi tarkkaan orjansa. Suosittelen tekemään jo alusta asti hyvän vaikutuksen minuun.

Luottamuksellisuus on minulle kaiken perusta, joten kaikki pysyy meidän välisenä.

MITÄ ETSIN
MITÄ ETSIN

Etsin pääsääntöisesti kourallisen hyviä orjia pitkäaikaiseen omistussuhteeseen, jossa tapaamme säännöllisesti. Haluan orjieni palvovan ja palvelevan kaikkia tarpeitani, mitä ne kulloisenakin päivänä ikinä ovatkaan. En halua katsoa kelloa tapaamisessamme, vaan annetaan tunteen ja fiiliksen viedä meitä eteenpäin. Jokainen orjani on erilainen koulutustarpeineen ja fetisseineen. Kuuntelen orjan mielihaluja kyllä, mutta lopullisesti Kuningatar määrää mitä tehdään. Olen Kuningatar, joten odotan kuninkaallista kohtelua

MITÄ EN HALUA
MITÄ EN HALUA

Seksiä en harrasta enkä tuota pysyviä vaurioita orjalleni. En halua kouluttaa sinua jos olet alaikäinen humalassa tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. En harrasta Suomen lakien vastaisia asioita.

En voi sietää ohareita, joten yhdestä oharista olet välittömästi Kuningattaren mustalla listalla!