Kokemukseni Kuningattaresta

09.03.2020

Olen kokenut orja, kokemuksia kertynyt yli kymmenen vuoden ajalta, joten munulle on kehittynyt näkökulmaa D/s suhteeseen. orja on saanut palvella Kuningatarta vajaan puolen vuoden ajan. En ole koskaan tavannut samanlaista upeaa kokonaisuutta, ihanaa sadistisuutta, mielikuvitusta, ymmärtäväisyyttä ja luotettavuutta. On ihanaa kuinka hän luonnostaa nauttii alistamisesta, eikä tee sitä rahan takia.
Kiintymykseni ja arvostukseni häntä kohtaan on koko ajan kasvanut. Kuningattaren tilanteen lukutaito ja mielikuvitus on uskomaton, hän pystyy viemään orjaa koko ajan eteenpäin tavalla minkä en uskonut olevan mahdollista. Se, mikä on täysin ennenkokematonta, on se miten hän pääsee orjan pään sisään.
Minulla on täysi luottamus häneen, mikä erityisen tärkeää minulle koska pidän melko extreme asioista, joissa luottamus erityisen tärkeää. Kuningatar on yhtäaikaa todellä määrätietoinen, sopivasti julmakin, ja samalla hellä ja ymmärtäväinen.
Rakastan myös Kuningattaren ihania muotoja, ihania kasvoja ja kuinka hän käyttää myös itseään välineenä sessioissa. En osaa tarpeeksi suositella Kuningatarta, mutta sen voin kertoa että jo yksi tapaaminen voi muuttaa elämäsi. Suosittelen 100 %.